Masjid Yaseen iPhone için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Camii Yasin: İslami Dernek Eğitim Programı

Masjid Yaseen, ISLAMIC ASSOCIATION OF ARABI LTD. tarafından geliştirilen bir iPhone uygulamasıdır ve Eğitim ve Referans kategorisinde yer almaktadır. Program, ibadet yerleri, İslami eğitim ve davet için bir platform sağlamayı amaçlamaktadır. Arap İslam Birliği, Kur'an'ı öğrenip ezberleyebilecekleri bir İslam Okulu kurmaya adanmıştır, din alimlerini yetiştirmeyi hedefler. Ayrıca, uygulama evlilik törenleri, vefat edenler için dini dualar ve cenaze hizmetleri gibi toplum hizmetlerini kolaylaştırır.

Masjid Yaseen ayrıca dawah çalışmalarını destekler, dawah gruplarına yardım eder. Uygulama, ramazan ve diğer aylarda masjidde çeşitli halqa/programlar, eğitim oturumları ve topluluk buluşmaları düzenler, bütünsel bir İslam deneyimini teşvik eder.

Program diğer dillerde mevcuttur

Masjid Yaseen iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.0.6

(0)
  • Güvenlik Durumu

Masjid Yaseen hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Masjid Yaseen denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.